Aynur Tartan, 6. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri'nde Kristal Yağları'nın standında kitabını imzaladı "Bak Mutfakta Kim Var" kitabının yazarı Aynur Tartan, kitabın sponsorlarından Kristal Yağları'nın standında kitabını imzaladı.  İmza günü, 22 Ekim Cuma, 6. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri Kapsamı'nda gerçekleşti. Aynur Tartan'ın kitabı hem okuması keyifli, hem de yapması kolay birbirinden lezzetli tarifler içeriyor. Kitabında kendi yemek tariflerinin yanı sıra aralarında Lucien Arkas, Nebil Özgentürk, Ertuğrul Özkök, İnci Aral, Melisa Sözen gibi iş dünyasından, sanatçılara ve gazetecilere kadar geniş bir yelpazeden 96 dostunun yemek tarifleri bulunuyor. Aynur Tartan kitabın hazırlanma aşamasında gösterdiği titizliği yemeklerinde kullanacağı malzemelerde de gösterdi ve yemeklerinde Kristal Yağları'nı kullandı. Kendi tariflerini anlatırken püf noktalarını gizlemeden aynen kendi hazırladığı ve pişirdiği gibi anlattığını özellikle belirtiyor. Kendi mutfağında Kristal yağlarını tercih eden Tartan, kitabında verdiği tariflerde de Ege Bölgesi'nin zeytinlerinden üretilen Kristal Yağları'nı kullandı.  Türkiye' nin ilk Riviera zeytinyağı üreticisi olmak amacıyla 1938 yılında İzmir'de kurulan Türkiye'nin ilk zeytinyağı markası Kristal Yağ, Türkiye'de zeytinyağının tüketim alışkanlığının yayılmasına katkı sağlıyor. Aynur Tartan'ın değerli dostlarının ve kendisinin birbirinden lezzetli tariflerinin yer aldığı, birçok kişinin kütüphanesinde yemek kitapları arasında üst raflara yerleşen "Bak Mutfakta Kim Var" kitabına verdiği destekte bu anlayışının bir göstergesi durumunda.